Σε νέες διευκρινίσεις προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη θύελλα που προκάλεσαν οι δηλώσεις περί εκλογικής νοθείας

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Παπανδρέου αναφορικά με την επιστολή που έστειλε ο ίδιος στην ΕΔΕΚΑΠ για καταγγελίες περί νοθείας στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Η νέα ανακοίνωση

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου ανέφερε τα εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο.

Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου είχε αποστείλει επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ ζητώντας να διερευνηθούν οι καταγγελίες που έχουν φτάσει υπόψη της πως σε ορισμένα εκλογικά τμήματα οι ψήφοι ήταν περισσότεροι από τους ψηφίσαντες.

Η απάντηση  του Νίκου Ανδρουλάκη

Νωρίτερα, συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη σχολιάζοντας τις καταγγελίες σημείωναν γίνονται τρεις μέρες μετά

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr