ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι σε συνεχή κόντρα το τελευταίο διάστημα, με τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και το κάλεσμα σε πορείες να είναι τα δύο πιο επίμαχα θέματα μεταξύ τους. Εξάλλου, αυτά συζητήθηκαν και στην πρόσφατη απάντηση του πρωθυπουργού σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα, πέρα από την αστυνομική βία για την οποία ανακοινώθηκε κατεπείγουσα έρευνα.

«Την ώρα που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη με την πανδημία και οι υγειονομικοί παλεύουν στα νοσοκομεία να σώσουν ζωές, σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίονες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας

«Αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις ολέθριες υγειονομικές συνέπειες καλούν σε αντικυβερνητικό αγώνα. Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να καλούν σε αγώνα ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας, προσβάλλοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα», συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος.

Και καταλήγει στο εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύβεται πλέον, ούτε πίσω από χούλιγκαν, ούτε πίσω από μπαχαλάκηδες. Είναι ο ίδιος που καλεί. Η προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα είναι τεράστια». Αυτό προσθέτει το κυβερνών κόμμα το οποίο έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από σχετικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως η ακόλουθη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr