ΝΔ για το δήμαρχο Βύρωνα: Επίθεση στον δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη τον οποίο κατηγορεί για «ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία

Επίθεση στον δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη τον οποίο κατηγορεί για «ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία. Η ΝΔ σημειώνει με ανακοίνωση ότι ενώ είχε προγραμματιστεί πολιτική συγκέντρωση του κόμματος με ομιλητή τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο μπροστά από το δημαρχείο, ο προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος άφησε μια «χούφτα καταληψίες» να μπουν στο δημαρχείο καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης.

Ο δήμαρχος φέρει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά επισημαίνει στην ανακοίνωση της ΝΔ η οποία σημειώνει επίσης ότι η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά τη συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του κ. Κατωπόδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βύρωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα πολιτική συγκέντρωση στον χώρο του δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθως τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου.

Η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε λογικό άνθρωπο. Αυτή είναι στην πράξη η αντίληψη τους για τη δημοκρατία. Η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά την συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του Δημάρχου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr