Με σειρά ερωτημάτων επανήλθε η Νέα Δημοκρατία, μετά τις αποκαλύψεις για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, που είχε 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες προς τον ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια της θητείας της ως βουλευτής.

Με σειρά ερωτημάτων επανήλθε η Νέα Δημοκρατία, μετά τις αποκαλύψεις για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, που είχε 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες προς τον ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια της θητείας της ως βουλευτής. Μετά και την επιβεβαίωση της κυρίας Ελευθεριάδου ότι παρείχε υπηρεσίες προς τον ΕΦΚΑ και τον ισχυρισμό της ότι δεν εμπίπτει στο ασυμβίβαστο, η Νέα Δημοκρατία καταλογίζει πλήρη αφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα.

Στο ίδιο πλαίσιο, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει εάν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου, εάν «υπάρχει ασυμβίβαστο α λα καρτ ή ασυμβίβαστο με πλαφόν» και εάν οι πληρωμές αφορούν υποθέσεις που ανέλαβε όντας η ίδια βουλευτής. «Θα ζητήσει ο κ. Τσίπρας την άμεση παραίτησή της;» ρωτά το Γραφείο Τύπου της Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

Σχεδόν 24 ώρες μετά τις αποκαλύψεις για τη βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελευθεριάδου και τα 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ στη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας συνεχίζουν την πλήρη αφωνία. Μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση των αποκαλύψεων από την ίδια την κ. Ελευθεριάδου, ρωτάμε ξανά:

– Στην περίπτωση της κ. Ελευθεριάδου υπάρχει ή όχι θέμα ασυμβίβαστου;

– Υπάρχει ασυμβίβαστο α λα καρτ ή ασυμβίβαστο με πλαφόν;
– Αφορούν οι εν λόγω πληρωμές που έλαβε η κ. Ελευθεριάδου από τον ΕΦΚΑ υποθέσεις που ανέλαβε όντας βουλευτής;
– Θα ζητήσει ο κ. Τσίπρας την άμεση παραίτησή της;

Πηγή: pagenews.gr