Ένα ιδιαίτερα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου, καθώς 17χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του, την οποία κατηγόρησε, ότι συνευρέθηκε ερωτικά με φίλο του.  Μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη μητέρα πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό από τον ίδιο της το γιο, μετέφερε τα όσα άκουσε να διαδραματίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ανήλικος έριξε μπουνιές και γροθιές στη μητέρα του και εκτόξευσε απίστευτες βρισιές και κατάρες εναντίον της, έφτασε μια μαρτυρία γυναίκας στο CycladesLive η οποία βρισκόταν στο σημείο του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό από τον ίδιο της το γιο. «Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του…. Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα οσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει  στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί. Ο 17χρονος μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ηταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα.». 

“Εύχομαι να πεθάνει ο πατέρας σου”

Δεύτερη μαρτυρία κάνει λόγο για καβγά ανάμεσα σε μάνα και γιο που αφορούσε στον πατέρα του 17χρονου και πρώην σύζυγο της μητέρας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 17χρονο και 15χρονο -οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα -και την 4χρονη κόρη της η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας. Το 17χρονο αγόρι σε κουβέντα με τη μητέρα του, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, καθώς η 44χρονη εκνευρισμένη με το παιδί της, ευχήθηκε να πεθάνει ο πατέρας του. Μάλιστα, την ευχή την έκανε στα αγγλικά λέγοντας τα εξής: “I wish your father died”. Ο νεαρός, έχοντας αδυναμία στον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος έχει 67% αναπηρία και σκλήρυνση κατά πλάκας, αμέσως αντέδρασε και χειροδίκησε σε βάρος της μητέρας του.

Πηγή: pagenews.gr