Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός

Ο κ. Μητσοτάκης όπως είπε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους είχε έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη «ο μόνος που είχε διάθεση να κάνει κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας», με τον γ.γ του ΚΚΕ να απαντάει ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω». Στη συνέχεια όταν ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε για εκλογές και ανασχηματισμό ήταν ξεκάθαρος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

Αναφορικά με την ενεργειακή κρίση επεσήμανε πως «για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο Ε.Ε για το 15% (φυσικό αέριο).

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ανέφερε πως τον Δεκαπενταύγουστο θα βρεθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου θα έχει συναντήσεις με την ομογένεια. Τέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ερωτήθηκε για το πως πέρασε τον κορωνοϊό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ανάρρωσε και γρήγορα και ήταν ασυμπτωματικός.

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός έφυγε τελευταίος από τους πολιτικούς αρχηγούς από το Προεδρικό Μέγαρο καθώς υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από τους καλεσμένους για μια σειρά θεμάτων από το ενεργειακό μέχρι τα ελληνοτουρκικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr