Στις 12:00 το μεσημέρι,  στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 12:00 το μεσημέρι,  στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Τις επόμενες ημέρες, ο Κυρ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες περιοδείες του εντός και εκτός Αττικής, ενώ η προεκλογική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος θα κορυφωθεί με τις κεντρικές συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Θησείο την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα.

Μήνυμα ενότητας θα στείλει επίσης ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε νέα παρέμβαση στήριξης του Κυρ. Μητσοτάκη, λίγο πριν την ομιλία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης.

Το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο έτερος πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Καλαμάτα που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Νέα Δημοκρατία μέχρι την ώρα της κάλπης θα κυριαρχούν χαμηλοί τόνοι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στοχεύει στην ανάδειξη του κυβερνητικού προγράμματος για την επόμενη τετραετία, όπως έπραξε και κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, ενώ, όπως προκύπτει και από τις δημοσκοπήσεις, ο πρωθυπουργός έχει ξεκάθαρη υπεροχή σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα και έχει πετύχει το στοίχημα της αξιοπιστίας. Στην πορεία προς την κάλπη επενδύει στην ενίσχυση του ηγετικού του προφίλ επιλέγοντας σταθερό λόγο και ξεδιπλώνοντας το όραμά του μακριά από συνθήματα και τοξικότητες.

Πηγή: pagenews.gr