Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είχε ανακοινωθεί, θα είναι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού, έτσι ώστε να δώσει το παράδειγμα στους πολίτες να το κάνουν και οι ίδιοι. Αρχικά, υπήρχε η πληροφόρηση ότι ο πρωθυπουργός θα εμβολιαζόταν στον Ευαγγελισμό, όμως, όπως έκανε γνωστό και το υπουργείο Υγείας με ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Αττικόν για να κάνει το εμβόλιο.

Το Αττικόν Νοσοκομείο είναι η έδρα του Σωτήρη Τσιόδρα, άλλωστε, εκεί θα εμβολιαστεί και αυτός αφού είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα εμβολιαστούν. Μάλιστα, θα κάνει το εμβόλιο αμέσως μετά τον κ. Μητσοτάκη.

Πολλοί θεωρούν ότι η επιλογή του πρωθυπουργού να εμβολιαστεί τελικά στο Αττικόν, δείχνει για μια ακόμα φορά την στήριξη του πρωθυπουργού στον καθηγητή, ενώ μπορεί να κλείσει τα στόματα όσων λένε ότι ο κ. Τσιόδρας έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς διαφωνεί για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, ο κ. Μητσοτάκης θα εμβολιαστεί στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, «θα εμβολιαστούν υγειονομικοί σε 5 Νοσοκομεία της Αττικής: στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», στο ΠΓΝ «Αττικόν», στο ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο» και στο ΓΝ «Ασκληπιείο» Βούλας. Πρώτοι θα εμβολιαστούν μία νοσηλεύτρια ΜΕΘ και ένας φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθούν οι συμβολικοί εμβολιασμοί της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Βουλής, του Γραμματέα του Μέρα25, της Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των πρώτων αυριανών εμβολιασμών, έχει ως εξής:

  • 13:00 Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
  • 13:30 Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
  • 14:00 Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
  • 14:30 Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Νοσοκομείο Αττικόν

  • 14:45 Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο Αττικόν

  • 15:00 Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
  • 15:30 Γραμματέας Μέρα25 Γιάνης Βαρουφάκης στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
  • 16:00 Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
  • 16:30 Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
  • 17:00 Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11:45, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr