Στις θετικές επιδόσεις της χώρας στον τουρισμό αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κεφαλονιά την οποία επισκέφθηκε σήμερα αναφέρθηκε στη δυναμική του τουρισμού στη χώρα. Ο κ. πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κατόπιν συνομιλίας που είχε με τη Fraport  ενημερώθηκε ότι αυξήθηκε  ο τουρισμός φέτος σε σχέση με το 2019 «Πληροφορήθηκα ήδη ότι σήμερα έχουμε ξεπεράσει πια τον αριθμό των αφίξεων στα αεροδρόμια της Fraport σε σύγκριση με το 2019. Οπότε βαίνουμε προς μια τουριστική περίοδο, η οποία θα είναι καλύτερη και από αυτή που είχαμε το 2019».

Επίσκεψη και στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το νοσοκομείο Κεφαλονιάς «Ήθελα να έρθω εδώ για να διαπιστώσω ο ίδιος τις αδυναμίες, γιατί υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα ελλείψεις. Θέλω να ευχαριστήσω, στο δικό σας πρόσωπο, όλους τους εργαζόμενους για το μεγάλο βάρος το οποίο σηκώσατε και κατά την διάρκεια της πανδημίας αλλά και για ένα νοσοκομείο περιφερειακό σε μια περιοχή που έχει μεγάλη τουριστική κίνηση», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να αναμορφώσουμε και το ίδιο το παλιό κτίριο. Υπάρχει μια μελέτη να ενταχθεί στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Είναι το καλύτερο παράδειγμα πως οι πόροι αυτοί διατίθενται τελικά για υποδομές που είναι προς όφελος όλων των ασθενών, αλλά πρωτίστως και των εργαζομένων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr