Μέλη της ΟΝΝΕΔ φώναξαν το σύνθημα «όλη η Ελλάδα είναι μπλε» και ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε από το βήμα: «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε και θα ξαναείναι μπλε»

Τους πολίτες της Κατερίνης να ψηφίσουν την ΝΔ και να την κάνουν πιο ισχυρή κάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από την ομιλία του στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Η Μακεδονία είναι γαλάζια και η καρδιά της ΝΔ χτυπάει πάντα στη βόρεια Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους που έφεραν τη ΝΔ θριαμβευτή των εκλογών. Απέδειξε ότι η ΝΔ είναι η πλατιά δύναμη προκοπής και ενότητας της χώρας μας», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

Αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαϊου και πρόσθεσε: “Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη, στις 25 Ιουνίου πάμε να πετύχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη. Η φανέλα της ΝΔ είναι πολύ βαριά και είναι γαλανόλευκη στα χρώματα της πατρίδας μας».

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε μιλώντας για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές… «Οι πολίτες επιβράβευσαν την συνέπεια λόγων και πράξεων. Προσθέσαμε 300.000 θέσεις εργασίας σε μια τετραετία. Φυλάξαμε τα σύνορά μας και μειώσαμε στο ελάχιστο τις μεταναστευτικές ροές. Ο φράκτης στον Έβρο θα ολοκληρωθεί είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι».

Μέλη της ΟΝΝΕΔ φώναξαν το σύνθημα «όλη η Ελλάδα είναι μπλε» και ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε από το βήμα: «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε και θα ξαναείναι μπλε. Απευθύνομαι στους νέους μας. Εγώ Θυμάμαι όταν ήμουνα στη δικιά σας ηλικία με κάποιους λίγο μεγαλύτερους δίναμε του μεγάλους αγώνες, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και φέρναμε τη Νέα Δημοκρατία σε πρωτοφανή ποσοστά».

«Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή τόσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέχεια κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες… «Ο κίνδυνος του εφησυχασμού, της λογικής: δεν βαριέσαι τώρα, αυτοί έχουν πάρει πάνω από 40%, μήπως πάμε να ψηφίσουμε κανένα μικρότερο κόμμα, μήπως πάμε στην παραλία. Όχι φίλες και φίλοι, θα είμαστε όλες και όλοι στην κάλπη. Η κάλπη είναι άδεια, πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά γαλάζια ψηφοδέλτια και πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας.  Οσο πιο ισχυρή είναι η εντολή τόσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη. Πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας. Εδώ στην Πιερία έχουμε περιθώρια να πάμε καλύτερα και θα βγάλουμε και άλλον βουλευτή. Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε τις αλλαγές. Αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε, θα τα κάνουμε. Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Η επόμενη κυβέρνηση είναι αυτή που τα βήματα θα τα κάνει άλματα. Η ΝΔ έρχεται με φόρα στην κάλπη της 25ης Ιουνίου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr