Μηνύματα τόσο για την στήριξη της κοινωνίας όσο και για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, μέσα στο 2023, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μηνύματα τόσο για την στήριξη της κοινωνίας όσο και για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, μέσα στο 2023, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της συνόδου των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας από όλη τη χώρα. «Αποζητούμε την αυτοδυναμία γιατί την επόμενη ημέρα η χώρα θα χρειαστεί σταθερότητα και ταχύτητα στην λήψη των αποφάσεων» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε οργανωτική και πολιτική ετοιμότητα τονίζοντας ότι η κυβέρνησή του είχε δεσμευθεί ότι το κύρος της χώρας θα ενισχυθεί και η χώρα θα γίνει πιο ασφαλής «και το πετύχαμε».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι στην διάρκεια των τελευταίων 3,5 ετών η κυβερνητική παράταξη έχει υλοποιήσει το σύνολο του προγράμματος τονίζοντας ότι οι πολίτες θέλουν το τρίπτυχο «συνέχεια, συνέπεια, σταθερότητα» για να ξέρουν ότι υπάρχει κυβέρνηση και πρωθυπουργός που γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται την κρίση.

«Θα σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας τους επόμενους δύσκολους μήνες» είπε παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύοντας ότι «θα υλοποιήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που ανέλαβα στη Θεσσαλονίκη όταν περιέγραψα τον οδικό χάρτη μέχρι τις εκλογές» κάνοντας ειδική αναφορά στο γεγονός ότι «θα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ αυτή που για πρώτη φορά που θα υλοποιήσει αυξήσεις στους συνταξιούχους από 1ης Ιανουαρίου».

«Στις επόμενες εκλογές θα μιλάμε για την αυτοδύναμη Ελλάδα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός ο οποίος παρατήρησε ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι σέβεται τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ιστορική της αποστολή αλλά ξέρει να διευρύνεται και να ανανεώνεται και να αλλάζει».

Μητσοτάκης: Αποδίδω μεγάλη σημασία στην οργανωτική και επικοινωνιακή ετοιμότητα του κόμματος

Αποδίδω πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην οργανωτική και επικοινωνιακή ετοιμότητα του κόμματος. Αποδείξαμε από την πρώτη στιγμή που μάς εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός ότι δεν θα παραμελήσουμε την κομματική μας λειτουργία λόγω των κυβερνητικών μας καθηκόντων. Ξέρετε, είναι πάντα μεγάλη πρόκληση πώς ένα κόμμα διαχειρίζεται την εξουσία από πλευράς κομματικής οργάνωσης. Πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά αυτά τα τρία χρόνια και το κόμμα σήμερα είναι πιο οργανωμένο, πιο λειτουργικό, πιο έτοιμο από ό,τι ήταν το 2019 και αυτό μου δίνει και εμένα μεγάλη ασφάλεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr