Η αντίδραση της μητέρας των παιδιών στα δημοσιεύματα που τη στοχοποιούν.

Σε απόγνωση φαίνεται πως είναι η μητέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε διάστημα 32 μηνών στην Πάτρα, μετά τις επιθέσεις που δέχεται το ζευγάρι και τη συνεχή διαρροή πληροφοριών, πολλές από τις οποίες όπως λέει η οικογένεια είναι ψευδείς.

Την ώρα που βγήκε στον αέρα η χθεσινή ανάρτηση με το δήθεν πόρισμα του ιατροδικαστή, η οποία διαψεύστηκε επίσημα από την ένωση ιατροδικαστών, η μητέρα των παιδιών βρισκόταν εκτός του σπιτιού του ζευγαριού, ενώ έξω από το σπίτι του ζευγαριού είχαν στηθεί κάμερες προκειμένου να καταγράψουν την αντίδρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά την επιστροφή της η Ρούλα Πισπιρίγκου βρήκε έξω από την πόρτα δημοσιογράφους να την περιμένουν. Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη και καταβεβλημένη από όσα είχαν συμβεί και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε ρωτώντας τη για την αντίδρασή της για όλα αυτά που γράφτηκαν είπε: «Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω» δείχνοντας την ταράτσα και εννοώντας ότι βρίσκεται σε απόγνωση από όσα λέγονται και από τις επιθέσεις που δέχεται.

Πάτρα: «Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την Ρούλα», λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν οι αναφορές που έκανε ο κουμπάρος του ζευγαριού στην Πάτρα, την ώρα που οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας. Είναι ένας από τους ανθρώπους που ζούσαν στην Πάτρα το ζευγάρι, που έχασε μέσα σε 33 μήνες και τα τρία παιδιά του. Ένας στενός φίλος του 30χρονου πατέρα που έγινε κουμπάρος του. Όπως λέει μέσω εκείνου γνώρισε την 33χρονη μητέρα και την έβλεπε όλους αυτούς τους μήνες, που τα παιδιά της έσβηναν το ένα μετά το άλλο. Αφού τονίζει πως δεν πιστεύει οι γονείς να έχουν παίξει ρόλο σε αυτούς τους θανάτους, τονίζει με νόημα, πως το χέρι του στη φωτιά το βάζει μόνο για τον 30χρονο και όχι για τη γυναίκα του.

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε πως βίωσε πολύ έντονα το πρόβλημα της υγείας της μικρής Τζωρτζίνας. «Ήμουν δίπλα στην Τζωρτζίνα όσο ήταν εδώ στη Πάτρα, δεν είχα πάει στην Αθήνα. Περίπου ένα μήνα ήταν σε ΜΕΘ. Ήμουν συνέχεια με τον πατέρα εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της. Η μητέρα, ήταν όλη την ημέρα, το βράδυ πήγαινε στο σπίτι».

«Εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου, ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Μέσω του Μάνου γνωρίστηκα με τη Ρούλα». Για το πως ήταν με τις μικρές η μητέρα, ο κουμπάρος του ζευγαριού λέει ότι: «τα παιδιά της τα αγαπούσε. Μια χαρά τα πρόσεχε και τα πήγαινε στο σχολείο και σε ΚΔΑΠ να ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες. Εγώ μέχρι και τώρα που διαβάζω διάφορα, δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι. Δηλαδή αν αποδειχθεί ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε από τα σύννεφα»

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μάνος: «δεν θέλει να πιστέψει ότι η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι η γυναίκα του. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Είναι αυτό που λένε όλοι ότι συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ σαν πόνο. Αυτό μου έκανε λίγο εντύπωση. Ότι έπρεπε να ήταν πιο πονεμένη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr