Ο σταθμός θα κλείσει από τις 8 το πρωί με εντολή της ΕΛ.ΑΣ και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Κλειστός θα είναι αύριο, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου για το επιβατικό κοινό ο σταθμός «Σύνταγμα» του μετρό.

Ο σταθμός θα κλείσει από τις 8 το πρωί, κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ, εξαιτίας της επίσκεψης του Ισραηλινού προέδρου στην Αθήνα, κατόπιν πρόσκλησης της Ελληνίδας ομολόγου του, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Το πρόγραμμα του Ισραηλινού προέδρου

Στις 10:10 το πρωί ο πρόεδρος του Ισραήλ θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στις 10:25 θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα λάβει χώρα η επίσημη Τελετή Υποδοχής και στις 10:35 θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά, στις 11:00, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών και στις 11:50 ο Ιτσχάκ Χέρτζογκ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 13:00 είναι προγραμματισμένο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του προέδρου του Κράτους του Ισραήλ.

Στη συνέχεια, στις 14:45 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου του Κράτους του Ισραήλ με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και στις 16:30 συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Στις 17:30, ο ισραηλινός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και στις 20:55 είναι προγραμματισμένη η αναχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr