Μεσσηνία: Μία ακόμα μέρα προθεσμία πήρε 50χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο Σάββατο [13/8] στην ανακρίτρια, καθώς κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στην 49χρονη πρώην σύζυγο του

Μία ακόμα μέρα προθεσμία πήρε 50χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο Σάββατο [13/8] στην ανακρίτρια, καθώς κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στην 49χρονη πρώην σύζυγο του. Μάλιστα είχε συνομιλία με τον δικηγόρο του, όπου ανέφερε πως δηλώνει μετανιωμένος.

Όπως αναφέρει το Messinialive ο δικηγόρος του 50χρονου τόνισε πως «είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει και οδύρεται κι όσο περνά η ώρα συνειδητοποιεί την πράξη του για την οποία και ζήτησε συγγνώμη και εμφανίζεται μετανιωμένος. Τον απασχολεί έντονα το θέμα των παιδιών τα οποία είναι όλα ενήλικα και πως δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει όσο χα χρειαστεί για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και είχαν χωρίσει συναινετικά πριν από 7 χρόνια».

Ο κ. Ηλιόπουλος θα λάβει γνώση της δικογραφίας το μεσημέρι της Παρασκευής και θα συντάξει την υπερασπιστική του γραμμή, η οποία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα είναι δύσκολη και απαιτητική.

Η κατάσταση της 49χρονης

Μικρή βελτίωση παρουσιάζει η κλινική εικόνα της 49χρονης, ωστόσο εξακολουθεί να είναι κρίσιμη για την όραση του δεξιού ματιού της. Η 49χρονη έχει στο πλευρό της τα παιδιά της και την οικογένειά της να τη στηρίζουν.

Νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας σοβαρό έγκαυμα στο δεξί της μάτι και ίσως κριθεί σκόπιμο να μεταφερθεί σε εξειδικευμένη οφθαλμολογική κλινική της Αθήνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr