Μεσσηνία: Την πόρτα της ανακρίτριας θα διαβεί σήμερα [12/8], προκειμένου να απολογηθεί ο 50χρονος δράστης, που έριξε το καυστικό υγρό στη Μεσσηνία, μιας και πέρασε η προθεσμία που είχε πάρε

Την πόρτα της ανακρίτριας θα διαβεί σήμερα [12/8], προκειμένου να απολογηθεί ο 50χρονος δράστης, που έριξε το καυστικό υγρό στη Μεσσηνία, μιας και πέρασε η προθεσμία που είχε πάρει.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η διοικήτρια του νοσοκομείου της Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη είπε πως η 49χρονη από την Μεσσήνη είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή της από το δεξί μάτι, όμως υπάρχουν ελπίδες. Τόνισε πως από ψυχολογικής πλευράς δείχνει δυνατή και προσπαθεί να είναι ψύχραιμη.

Σύμφωνα με το eleftherialnline, ο 50χρονος εμφανίζεται τώρα βαθιά συγκλονισμένος και μετανιωμένος για την “κακιά την ώρα” που… τον έκανε να ρίξει το τετράλιτρο μπιτόνι ακουαφόρτε στο πρόσωπο της πρώην γυναίκας του.

Ο δράστης φέρεται να είχε προσεχτικά σχεδιάσει την επίθεση στην 49χρονη πρώην σύζυγό του, ενώ όπως είπε αυτή αρχικά αντιστάθηκε και αυτός… εκνευρίστηκε. Ο καθ’ ομολογία δράστης οδηγήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στην εισαγγελέα Καλαμάτας και τού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια σήμερα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δράστης σχεδίασε με λεπτομέρεια κάθε του κίνηση, αν και παρουσιάζεται μεταμελημένος και διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο στο θύμα του, ώστε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα όρασης από το χημικό έγκαυμα που προκάλεσε το οξύ στο δεξιό της μάτι.

Κίνδυνος να χάσει το μάτι της διατρέχει η 49χρονη που δέχθηκε καυστικό υγρό

Ξύπνησε… μνήμες η επίθεση με καυστικό υγρό του 50χρονου 49χρονη πρώην συζύγου του στην Καλαμάτα, καθώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να χάσει την όραση της, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά η διοικήτρια νοσοκομείου της πόλης Ελένη Αλειφέρη.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της», επεσήμανε στη ΕΡΤ.

Η κ. Αλειφέρη αποκάλυψε ότι προς το παρόν αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. «Χρειάζεται εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί αν βελτιώνεται ή όχι» είπε η διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας η οποία αποκάλυψε ότι εκτός του συγκεκριμένου εγκαύματος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr