Μέγαρο Μαξίμου: Το Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα το πρωθυπουργικό γραφείο έστειλε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των κοινοτήτων της Ουκρανίας.

Το Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα το πρωθυπουργικό γραφείο έστειλε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των κοινοτήτων της Ουκρανίας. Ηλεκτρονικός εξοπλισμός προκειμένου να υποβοηθήσει τη λειτουργία και την υποστήριξη του helpdesk των Ουκρανικών κοινοτήτων στο γραφείο του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων εστάλη από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων

Σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων εκφράζει ευχαριστίες προς δύο κυβερνητικά στελέχη για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια με προμήθεια ηλεκτρονικού τεχνολογικού εξοπλισμού. «Τέτοιες ενέργειες δίνουν δύναμη στον αγώνα για τη στήριξη των προσφύγων από την Ουκρανία».

«Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού κ. Γρήγορη Δημητριάδη και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γεώργιο Σταμάτη για τη δωρεά υπολογιστή κι εκτυπωτή για την υποστήριξη του helpdesk των Ουκρανικών κοινοτήτων στο γραφείο του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι ενέργειες όπως αυτή δίνουν δύναμη για να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στην υπηρεσία των προσφύγων: «Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την στήριξη των Ουκρανών προσφύγων που βίαια εκτοπίστηκαν από την χώρα τους και βρήκαν μια αγκαλιά στην Ελλάδα».

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr