Μαξίμου κατά Ραλλίας Χρηστίδου: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσβησε την ανάρτηση. Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τονίζει ότι η κ. Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, καθώς τα μέλη του κοινοβουλίου είναι ανεπίτρεπτο να λειτουργούν «ως troll του διαδικτύου».

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορεί την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου το γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, μετά την ανάρτησή της στο Twitter κατά του πρωθυπουργού με φωτογραφία τραβηγμένη το 2019.

«Είναι πλέον σαφές ότι ο πρωθυπουργός εργάζεται πενθήμερο ως δημόσιος υπάλληλος. Έχει γίνει ρουτίνα να τον βλέπουμε σε φωτογραφίες χαμογελαστό κάθε ΠΣΚ. Αυτή τη φορά στο #Μέτσοβο με τον κ. Αμυρά και με ένα μπουκάλι ουίσκι είναι εμφανές ότι έχει στο μυαλό του τους 17.189 νεκρούς», έγραψε η κ. Χρηστίδου ενώ μόλις αντιλήφθηκε τη γκάφα της έσπευσε να σβήσει την ανάρτηση.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αποτελεί πάγια τακτική «των υπογείων της Κουμουνδούρου», κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι με την ανάρτησή της η κ. Χρηστίδου έδωσε το σύνθημα για μια ακόμα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τονίζει επίσης ότι δεν αρκεί ότι αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση και πως οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, καθώς τα μέλη του κοινοβουλίου είναι ανεπίτρεπτο να λειτουργούν «ως troll του διαδικτύου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας.

Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου.

Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019!

Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news.

Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr