Μάρκους Ανφάνγκ: Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης κατηγορείται για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, «Ελπίζω το ζήτημα να ξεκαθαρίσει γρήγορα».

Θαλασσοταραχή έχει δημιουργηθεί στη Γερμανία, καθώς ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Ανφάνγκ, κατηγορείται για χρήση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Oι άνθρωποι του συλλόγου ενημερώθηκαν χθες για την έρευνα που διεξάγεται από τις αρχές της Βρέμης εις βάρος του προπονητή για εξαπάτηση με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, ωστόσο δεν έχει προκύψει τίποτα νεότερο από τις έρευνες για τις σφοδρές κατηγορίες.

Μάρκους Ανφάνγκ

Αρνείται κατηγορηματικά πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού του είναι πλαστό

Από την πλευρά του ο 47χρονος τεχνικός  Μάρκους Ανφάνγκ αρνείται κατηγορηματικά πως το πιστοποιητικό του είναι πλαστό δηλώνοντας τα εξής:

«Όπως κάθε άλλος εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις εμβολίου, έλαβα και τις δύο δόσεις σε ένα επίσημο εμβολιαστικό κέντρο και πήρα το κατάλληλο αυτοκόλλητο στο κίτρινο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Μετά το ψηφιοποίησα σε ένα φαρμακείο και φυσικά υπέθεσα ότι όλα είναι εντάξει. Ελπίζω το ζήτημα να ξεκαθαρίσει γρήγορα».

Βέρντερ Βρέμης

Στη Βουλγαρία αντίθετα μοιράζουν δώρα γενεθλίων πιστοποιητικά εμβολιασμού

Στη Βουλγαρία ένα απίθανο περιστατικό συνέβη με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Η Δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία μιλώντας στον  Σκάι είπε ότι στη Βουλγαρία έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν δώρα γενεθλίων πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Η Μπόικα Ατανάσαβα αφού περιέγραψε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα κάνοντας λόγο μάλιστα για «κρίσιμη στιγμή επιβίωσης» είπε για τα πλαστά πιστοποιητικά στη χώρα: «Έχουμε φτάσει στο σημείο όταν πηγαίνεις στα γενέθλια κάποιου αντί δώρου να δωρίζεις πλαστό πιστοποιητικό».

Οι καταστάσεις που βιώνει η Βουλγαρία τις τελευταίες εβδομάδες είναι δραματικές καθώς στη χώρα έχει εμβολιαστεί μόνο το 22% των πολιτών με αποτελέσματα τα κρεβάτια στα νοσοκομεία να είναι γεμάτα. Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ στη χώρα δίνουν και παίρνουν τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού έναντι 300 ευρώ μπορεί οποιοδήποτε να αποκτήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, χωρίς να του έχει χορηγηθεί δόση εμβολίου. 

Η ίδια σημείωσε πως τις τελευταίες ημέρες η Βουλγαρία έχει επιβάλει ένα νέο σύστημα με το πιστοποιητικό αντιγόνων καθώς τα fake πιστοποιητικά έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr