Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της βιώνει η Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη, έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας. Η ίδια αυτές τις μέρες δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στα social media από γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους.

Η Μαρίνα Πατούλη μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους της την ιστορία μιας κυρίας που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της. «Συγκλονισμένη μοιράζομαι τις ιστορίες της ζωής σας, την ιστορία της ζωής μας…Πονάμε μαζί…! Προχωράμε όλες μαζί!» αναφέρει στο μήνυμά της η κ. Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη: Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπημένη μου σε αποκαλώ έτσι κι ας μην σε γνωρίζω, μέχρι χτες ήσουν για μένα μια άγνωστη πλούσια κυρία, σήμερα είσαι η Μαρίνα, η γυναίκα που αγάπησε, πίστεψε έναν άνδρα, έκανε οικογένεια μαζί του, τον στήριξε, κάνοντας πίσω στα δικά της «θέλω» και όνειρα, και έζησε αυτό που έζησα κι εγώ κι άλλες…. μετά από πολλά χρόνια γάμου μάς γκρεμίσανε το όνειρο για μια οικογένεια δεμένη μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Συγκλονισμένη μοιράζομαι τις ιστορίες της ζωής σας ,την ιστορία της ζωής μας…Πονάμε μαζί…! Προχωράμε όλες μαζί!»

Μαρίνα Πατούλη: Tι είχε πει πρόσφατα η ίδια για το εξώδικο του Γιώργου Πατούλη

Μιλώντας για το εξώδικο που της έστειλε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι συγκλονίστηκε. «Εγώ έκανα μια δημόσια έκκληση για να μπορέσουμε να συνομιλήσουμε. Όταν έλαβα το εξώδικο, ένιωσα ότι πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκέφτηκα «μα είναι δυνατόν;». Δεν μπορεί να σου απαγορεύει κάποιος να μιλάς, είναι λογοκρισία. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να μιλάει και να εκφράζει το πρόβλημά της».

Η κ. Πατούλη δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή προέχει να είναι δίπλα στον γιο της Αλέξανδρο και δεύτερον η υγεία της. «Ο καθένας μπορεί να φύγει όταν νιώθει ότι εγκλωβίζεται για τους δικούς του λόγους, όμως απαιτείται να φύγει με μια καθαρή εξήγηση, διεκπεραιώνοντας κάποιες ευθύνες του απέναντι στη μητέρα του παιδιού του, απέναντι στο ίδιο του το παιδί», αναφέρει με νόημα και προσθέτει: «Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Γιώργο σε τίποτα, τον αγαπώ».

Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη: «Πρέπει να δίνουμε εξιτήριο σε καθετί που μας πληγώνει».

Η Μαρίνα Πατούλη δεν θέλησε να απαντήσει αν θα δεχτεί πίσω τον σύζυγό της, επισημαίνοντας πάντως πως θεωρεί ότι «πρέπει να δίνουμε εξιτήριο σε καθετί που μας πληγώνει». Στις φήμες ότι ζητά αμύθητα ποσά για το διαζύγιο, απαντά: «Δεν ζητώ απολύτως τίποτα. Ζητώ μόνο την ηθική μου δικαίωση».

Εξηγώντας της στάση της, υπογραμμίζει:

«Τριάντα πέντε χρόνια ζωής τα αφιέρωσα σε έναν άνθρωπο και δεν μετανιώνω γι’ αυτό. Σίγουρα δεν θα τα εξαργυρώσω. Αυτά δεν εξαργυρώνονται. Θέλω την ψυχική μου ηρεμία, την υγεία μου, το παιδί μου να προοδεύσει, να είναι καλά και τίποτα άλλο». Σχολιάζοντας τις φήμες για τρίτο πρόσωπα, η Μαρίνα Πατούλη ξεσπαθώνει: «Εγώ δεν βλέπω ούτε τρίτα ούτε τέταρτα, ούτε πέμπτα πρόσωπα».

«Για μένα πάντα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Γι’ αυτό ως γυναίκα και μητέρα έχω αποδείξει εμπράκτως ότι στήριζα την οικογένειά μου με όλους τους τρόπους. Και πολιτικά και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι, γιατί θεωρώ ότι όταν έχεις κάνει μια οικογένεια, που είναι συνειδητή επιλογή σου, θα πρέπει τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιοι κύκλοι να είσαι εκεί, δίπλα. Αυτό το οποίο συνέβη με τον Γιώργο ήταν κάτι που με ξάφνιασε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr