Η Μαρίνα Πατούλη, που είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε εντοπιστεί θετική στον κορωνοϊό, ενώ υπήρξε παρεξήγηση με τις υγειονομικές Αρχές της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Η εν διαστάσει σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς είχε χαμηλό οξυγόνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές. Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες και θεώρησε σωστό να σπεύσει στα εξωτερικά ιατρεία και να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε δηλώσεις της στο TLIFE μετά το εξιτήριό της, η κ. Πατούλη σημείωσε ότι νιώθει πολύ καλύτερα. «Έχω πάρει εξιτήριο, είμαι στο σπίτι και ακολουθώ τα δέοντα. Είμαι καλύτερα και το οξυγόνο μου και τα λοιπά. Δεν έχω πυρετό προς το παρόν, οπότε είμαι αισιόδοξη σήμερα. Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο την Τετάρτη, πήγα στα εξωτερικά ιατρεία γιατί είχα πολύ χαμηλό οξυγόνο. Είχα 91 και επειδή είμαι και σε ευπαθή ομάδα, ήταν επιβεβλημένο να κάνω έναν έλεγχο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ευτυχώς έκανα όλες τις εξετάσεις, οι πνεύμονες δεν είχαν επηρεαστεί, οπότε βγήκα και είμαι σε παρακολούθηση από τον θεράποντα γιατρό μου, τον καρδιολόγο μου. Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα».

Η Μαρίνα Πατούλη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σε σχέση με την παρεξήγηση που υπάρχει με την Περιφέρεια Αττικής: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Τώρα δίνω τη μάχη της ζωής μου και της υγείας μου».

Μαρίνα Πατούλη

Η ανάρτηση που είχε κάνει η Μαρίνα Πατούλη όταν εντοπίστηκε θετική στον ιό

«Πριν από λίγη ώρα και μετά από εξέτασή μου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που διενεργεί ελέγχους για τον Covid19, ενημερώθηκα πως είμαι… «περίπου θετική» στον κορωνοϊό, στο rapid test. Λίγο αργότερα, μου έγινε επίσης η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!).

Με έχουν συνηθίσει άλλωστε να σιωπώ και να περνάω μόνη μου κάθε τι. Κακό ή καλό όπως τις Άγιες ημέρες του Πάσχα… Δεν μίλησα για αυτές. Δεν σας αφορά άλλωστε ο πόνος της προσωπικής μου μοναξιάς. Δεν θέλησα να βαρύνω τη χαρά σας, ούτε να βάλω σκιάστρα στην ευτυχία σας.

Τώρα όμως θα μιλήσω, γιατί για εμένα, τα λόγια έχουν βαρύτητα, αξία και σημασία όταν προλαμβάνουν το κακό που μπορεί να βρει κάποιον άλλον. Συγγενή, φίλο, γνωστό, ή άγνωστο. Είμαι θετική λοιπόν στον ιό και αρνητική σε κάθε είδους παιχνίδια που αφορούν σε πολιτικές εικόνες και όχι σε μικρά παιδιά. Γι’ αυτό και χρέος μου, πάνω από όλα ηθικό, είναι να ενημερώσω όλον τον κόσμο με τον οποίο ήρθα τις τελευταίες ημέρες σε επαφή.  svg%3E

Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι η απομάκρυνση από το σπίτι τόσο του παιδιού μου όσο και της γυναίκας που μας φροντίζει. Έχω καλέσει τον ΕΟΔΥ ώστε να αναλάβει με αξιοπιστία την περαιτέρω διερεύνηση της προσωπικής μου κατάστασης, λόγω του ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα.

Αν φοβάμαι; «Ναι». Αν ανησυχώ και για εσάς; Χίλιες φορές «Ναι». Σας ενημερώνω με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με υπέρτατο συναίσθημα αγάπης. Καμία εικόνα δεν είναι πάνω από την υγεία του κοινωνικού συνόλου και κανένα πρόσωπο, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, δεν έχει δικαίωμα να την υποβιβάσει, έστω και στο ελάχιστο. Εύχομαι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό.

Και να επιστρέψω στη σιωπή μου γνωρίζοντας πως είστε όλοι καλά…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr