Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, και όχι μόνο, αποχαιρετά τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα από την ώρα που χθες έγινε γνωστός ο χαμός του. Ολόκληρη η Αργεντινή και η Νάπολι, όπου μεγαλούργησε ο Αργεντινός θρύλος, έχουν κηρυχθεί σε πένθος. Την ίδια ώρα ο φίλος και δικηγόρος του Ντιεγκίτο, Ματίας Μάρλα άφησε ξεκάθαρες αιχμές για την υγειονομική του περίθαλψη και ζητάει να διευρευνηθεί τι έγινε στις τελευταίες ώρες της ζωής του μύθου του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του Μάρλα έχει ως εξής: «Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις.

Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος. Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».

Δείτε την ανάρτηση του φίλου και δικηγόρου του Ντιέγκο στο Twitter:

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να έρχονται συγκλονιστικές εικόνες από την Αργεντινή, αφού η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται στο προεδρικό μέγαρο. Εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι έχουν περάσει για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο Ντιέγκο, κρατώντας ένα λουλούδι ή φορώντας μια φανέλα της Αργεντινής, της Μπόκα ή και άλλων ομάδων. Δείτε Live από την Αργεντινή:

Για να καταλάβουμε τι σήμαινε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για τους Αργεντινούς, μπορούμε να κοιτάξουμε την παρακάτω φωτογραφία. Οπαδοί των μισητών αντιπάλων Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ κλαίνε αγκαλιασμένοι, θρηνώντας για τον χαμό του. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ενώσει σε κάτι κοινό αυτούς τους οπαδούς, παρά ένας Θεός;

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr