Μάντζος:”Η σταθερότητα απαιτεί και σοβαρότητα”. Με αυτή τη φράση σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

“Η σταθερότητα απαιτεί και σοβαρότητα”. Με αυτή τη φράση σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως η Κυβέρνηση παγιδεύεται στον τακτικισμό της, τα προβλήματα παραμένουν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, σε δήλωσή του, με αφορμή τη συνέντευξη Μητσοτάκη στο capital, σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός από τη μία διαμηνύει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, από την άλλη επισείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών περίπου ως απειλή, αποδίδοντας την ευθύνη στην αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Μάντζου:

«Βλέποντας την αυτοδυναμία να απομακρύνεται, ο κ. Μητσοτάκης εκπέμπει ολοένα και εντονότερα αμφίσημα μηνύματα.

Ζούμε την απόλυτη παραδοξότητα: Ο Πρωθυπουργός τη μια στιγμή «ορκίζεται» στην εξάντληση της τετραετίας και την επομένη επισείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, περίπου ως «απειλή» ρίχνοντας, το φταίξιμο στην αντιπολίτευση. Την ώρα, μάλιστα, που οι υπουργοί του έχουν κατεβάσει τα μολύβια και έχουν επιδοθεί σε προεκλογικό αγώνα.

Όσο, όμως, η Κυβέρνηση παγιδεύεται στον τακτικισμό της, τα προβλήματα παραμένουν. Ακρίβεια, ενεργειακή κρίση, πληθωρισμός εξουθενώνουν τους πολίτες. Η κοινωνία απαιτεί, εδώ και τώρα, υπευθυνότητα και άμεσες λύσεις.

Η σταθερότητα, άλλωστε, προϋποθέτει σοβαρότητα».

Νίκος Ανδρουλάκης: Θετικός στον κορωνοϊό

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με το θετικό τεστ στον κορωνοϊό και έγραψε:

«Έπειτα από 2,5 χρόνια ήρθε και η δική μου σειρά να νοσήσω με κορωνοϊό. Ο ιός είναι ακόμη εδώ, να προσέχετε την υγεία σας».

Επισημαίνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι τριπλά εμβολιασμένος και έχει ήπια συμπτώματα.

Ο Ν. Ανδρουλάκης είχε επισκεφθεί χθες τα Δωδεκάνησα και σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου, είχε σκοπό να παραστεί σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι. Ωστόσο, το πρωί έκανε το τεστ που έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό. Έτσι απομονώθηκε σπίτι του, ενώ στο Χαλάνδρι πήγε αντ’ αυτού ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr