Μάνδρα: Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης εκτυλίχθηκε στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, όταν άμισθος αντιδήμαρχος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε σε βάρος γυναίκας αντιδημάρχου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης εκτυλίχθηκε στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, όταν άμισθος αντιδήμαρχος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε σε βάρος γυναίκας αντιδημάρχου, ενώ βρίσκονταν στο γραφείο του γενικού γραμματέα.

Ο επετιθέμενος, σύμφωνα με το dytikesmaties.gr, ήταν μέχρι εχθές αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας και εντεταλμένος σύμβουλος Σχολικών Μονάδων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων στον Δήμο, ενώ η κα Αργυρίου ήταν και παραμένει Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια του γενικού γραμματέα και του διευθυντή του Δήμου και είχε ως αποτέλεσμα η κα Αργυρίου να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Ο δήμαρχος μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του και στις 23 Ιουνίου εκδόθηκε σχετική απόφαση. Στην απόφαση γίνονται γνωστά ότι: «ο κ. Αδάμ άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά.

Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο ενημερωθήκαμε για όλα όσα συνέβησαν στο δημαρχείο, καθώς και για την άποψή του σχετικά με το περιστατικό. «Ήταν ένα ατυχές περιστατικό για το οποίο δεν αισθανόμαστε υπερήφανοι», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Στάθης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr