Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, καθώς σύμφωνα με το TheNewspaper.gr από αστυνομικές πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.

Μακρυνίτσα: Τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

O νεαρός άνδρας από τον Βόλο, μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του και του αδερφού της και τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας (πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας και πατέρας του ανήλικου παιδιού της) , μπήκε στο σπίτι και τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr