Λοβέρδος: O υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως εξυφαίνεται μια απόπειρα να φτιαχτεί ένα μέτωπο ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως Βαρουφάκη.

«Ο όρος προοδευτική διακυβέρνηση εμένα μου ακούγεται ύποπτος» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο διεκδικητής της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας με έμμεσο τρόπο στην χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κύριος Λοβέρδος υπογράμμισε ότι εξυφαίνεται μια απόπειρα να φτιαχτεί  ένα μέτωπο ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως Βαρουφάκη. “Έτσι εκλαμβάνω εγώ αυτά που λέγονται για προοδευτική διακυβέρνηση»,  τόνισε ο κ Λοβέρδος σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προοδευτικό κόμμα και ως νικητής των εσωκομματικών ο ίδιος θα ακυρώσει αυτά τα σενάρια.

Νωρίτερα με ανάρτησή του από την Κρήτη όπου βρίσκεται είχε εκφράσει και γραπτώς την θέση αυτή. «Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που μπροστά μου λανσάρεται ως δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ίσως και Βαρουφάκη», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Λοβέρδος: Το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου που έφερε την αντίδρασή του

“Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων.

Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr