Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον Ant1 και, μάλιστα, θα βρεθεί ξανά δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Την ανακοίνωση έκανε επίσημα το κανάλι. Δείτε τι αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας το 2018 είχε βρεθεί τετ-α-τετ με τη Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους σε απέναντι παράθυρα πριν το Dancing With The Stars.

«Ο Γιώργος απ’ ότι ξέρω έχει δεχτεί πολλές προτάσεις στο παρελθόν για κριτική επιτροπή, αλλά είναι η πρώτη φορά που είπε το ναι», είπε χαμογελώντας τότε η Φαίη Σκορδά και έδωσε πάσα στον Γιώργο Λιάγκα. Εκείνος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έδωσε την εξής απάντηση:

«Αισθανόταν τύψεις ο Λάτσιος που μου έκοψε την εκπομπή τη βραδινή και λέει «τον πληρώνω που τον πληρώνω κάτι πρέπει να τον κάνω». Δεν είχαν κάτι άλλο να με κάνουν και με έβαλαν στην επιτροπή του Dancing. Μου έλεγαν ότι «πρέπει να κάνεις τον Λάτσιο». Λέω δεν μπορώ γιατί είναι πολύ όμορφος, πολύ έξυπνος, πολύ επιτυχημένος, εγώ δεν είμαι τίποτα απ’ όλα αυτά και ούτε τον Λάτσιο μπορώ να κάνω».

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 2010 έως το 2016. Από ό, τι φαίνεται, όμως, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και θα συνεργαστούν και πάλι στην τηλεόραση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr