Κυβερνητικές πηγές καρφώνουν άγρια τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Χρήστο Τζανερρίκο.

Κυβερνητικές πηγές καρφώνουν άγρια τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Χρήστο Τζανερρίκο. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, «ο κ. Τζανερρίκος υποστήριζε σε διάφορες επαφές του την επιθυμία του να γίνει εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, υποστηρίζοντας ότι έχει ερείσματα σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτές οι πληροφορίες έφτασαν στην κυβέρνηση και γι’ αυτό δεν τον όρισε ποτέ σε αυτήν τη θέση. Από τότε τη φυλάει στην κυβέρνηση και γι’ αυτό κάνει αυτά που κάνει το τελευταίο διάστημα».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπήρχε καμία άλλη συνάντησή του με κυβερνητικό στέλεχος, πλην του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Ο δικαστικός, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημόσια αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση για την τροπολογία για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, σε δήλωσή του ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκε και με άλλο κυβερνητικό στέλεχος, πλην του Γ. Γεραπετρίτη, και ότι θα αποκάλυπτε το όνομά του.

Ωστόσο, εκτός από τις κυβερνητικές πηγές που διαψεύδουν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, και ο ίδιος φέρεται να αναφέρει ότι τελικώς η συνάντηση ήταν με επιχειρηματία.

Επίσης, νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, διέψευσε τη δήλωση του Χρήστου Τζανερρίκου για δεύτερη συνάντηση με στέλεχος της κυβέρνησης.

Πηγή: pagenews.gr