«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε», ήταν το μήνυμα του προωθυπουργού σε ανάρτησή σε μέσα κοινωνιής δικτύωσης. Το μήνυμα συνοδεύτηκε από σχετικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείες ηθοποιοί Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού, οι οποίοι προτρέπουν τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ξεκινά αύριο τη λειτουργία του το mega κέντρο εμβολιασμού στο Μαρούσι

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι επισκέφθηκε χθες Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το Εμβολιαστικό Κέντρο στεγάζεται στο κτίριο της Helexpo στο κτίριο «Προμηθέας» και ξεκινά σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου τη λειτουργία του.

Πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους κέντρου και προέβη σε δηλώσεις όπου τόνισε πως «θα πρέπει να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμη καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς σε αυτό το μήνυμα». Ευχήθηκε και στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης «καλή αρχή» και εξέφρασε της ευχαριστίες του σε όλα τα στελέχη που δραστηριοποιούνται σε αυτή τη διακλαδική επιχείρηση.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του στα social media, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε πως η Ελλάδα ξεπέρασε τους 500.000 εμβολιασμούς. Δεδομένου μάλιστα ότι κατά τον Απρίλιο και τον Μάιο θα έχουν πραγματοποιηθεί ήδη περισσότεροι εμβολιασμοί, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «όταν θα φτάνουμε στο Πάσχα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά» και πρόσθεσε ότι καθώς θα μπαίνουμε στην Άνοιξη θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αφήνουμε αυτή την περιπέτεια πίσω μας. Σε δηλώσεις του υπογράμμιζε τη σημασία του να γίνει κατανοητό στην κοινωνία πως όσα ζούμε «δεν είναι η μέρα της μαρμότας» και πως τα εμβόλια είναι αυτά που μας επιτρέπουν να πούμε ότι όταν θα φτάσουμε στο Πάσχα θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr