Ένα ασθενοφόρο μετά από κλήση πολίτη μετέβη από το κέντρο υγείας Βρυσών στο σημείο και μετέφερε την 60χρονη στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.

Μια δυσάρεστη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αποκόρωνα, καθώς μια 60χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της ένα αγροτικό έπεσε σε γκρεμό. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στη μαδάρα, από τις Καρές προς Γούρνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα και ένα παιδί βρισκόταν στην καρότσα του αγροτικού το οποίο οδηγούσε ο σύζυγός της. Πρόκειται για οικογένεια κτηνοτρόφων που πιθανότατα ανέβαινε στο βουνό για την κουρά των προβάτων όταν -άγνωστο πώς- το αγροτικό έπεσε στον γκρεμό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, σύμφωνα με το zarpanews.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από κλήση πολίτη μετέβη από το κέντρο υγείας Βρυσών στο σημείο και μετέφερε την 60χρονη στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr