Για «μούφα προοδευτική διακυβέρνηση» έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο debate των πολιτικών αρχηγών, ενώ είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ότι «ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη» στην προεκλογική αυτή περίοδο.

«Το βασικό πρόβλημα με το ζήτημα της ενέργειας και κατ’ επέκταση της προστασίας του περιβάλλοντος, και της ανοικοδόμησης εργατικών κυρίως κατοικιών και όχι των πλουσίων, των λεφτάδων, που δεν ξέρουν τι έχουν, μιας και μιλάμε για Κυκλάδες, γιατί δεν πάνε συνήθως οι εργάτες, οι αγρότες της πατρίδας μας, οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες να οικοδομήσουν εκεί και ανεξέλεγκτα να φτιάξουν τις βιλάρες τους, άρα λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας απαντώντας σε ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα σχετικά με την οικοδομική δραστηριότητα στις Κυκλάδες.

Πρόσθεσε ότι το φρένο μπορεί να το κάνει μια διαφορετική διακυβέρνηση, μια άλλη εξουσία, μια πραγματική λαϊκή εξουσία.

«Πρέπει να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη δόμηση από μία διαφορετική διακυβέρνηση. Ξύνεται πολύ στην γκλίτσα του τσοπάνη ο ΣΥΡΙΖΑ με την προσέγγισή του στο ΚΚΕ με τη μούφα προοδευτική διακυβέρνηση και αυτό αφορά και την ενέργεια», είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Πηγή: pagenews.gr