Κόρινθος: Νέο μακάβριο σκηνικό στήθηκε στην Κόρινθο. Ιερέας έχασε τον έλεγχο, συγκρούστηκε με δέντρο και απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του.

Συγκλονισμένη είναι η Κόρινθος από ένα νέο μακάβριο τροχαίο. Σε ένα τροχαίο – τραγωδία σήμερα Κυριακή, ένας ιερέας που γυρνούσε από βαφτίσια, βρήκε εκτός δρόμου και συγκρούστηκε με δέντρο με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το korinthostv, η τραγωδία σημειώθηκε στα Αθίκια Κορινθίας όταν επέστρεφε από βαφτίσια στο Ναύπλιο και στον δρόμο από τη Φανερωμένη Xιλιομοδίου προς τα Αθίκια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε, βγήκε εκτός δρόμου.

Κόρινθος

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μία ελιά, με το αυτοκίνητο να παίρνει φωτιά και τον ιερέα να βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο.

Κόρινθος

Όλη η Κόρινθος είναι συντετριμμένη από αυτό το τραγικό γεγονός γιατί ήταν κάτοικος και ιερέας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Αλμυρή Κορινθίας.

Κόρινθος

Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί σκηνές από τον τόπο που συνέβη η τραγωδία στην Κόρινθο με το αυτοκίνητο του άτυχου ιερέα:

Eνέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος έχει εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία – Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα:

Δείτε τι ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας σε αυτήν την περίπτωση

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr