Αναστάτωση έφερε στην Κωνσταντινούπολη η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα [18/4], η οποία προήλθε από  διαρροή φυσικού αερίου

Αναστάτωση έφερε στην Κωνσταντινούπολη η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα [18/4], η οποία προήλθε από  διαρροή φυσικού αερίου. Τα Μέσα από την Τουρκία αναφέρουν πως ζητήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ υπήρξαν και τραυματίες.

Πηγές από τη γείτονα χώρα μεταδίδουν ότι η έκρηξη στην συνοικία Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης σημειώθηκε περίπου στις 8:30 το πρωί. Σύμφωνα με το haberturk.com, η έκρηξη σημειώθηκε σε υπόγεια καλώδια και από την καύση έσπασε το κάλυμμα φρεατίου.

Στην περιοχή, όπως είναι φυσιολογικό, επικρατεί μεγάλος πανικός, με τις Αρχές να ζητούν από τους κατοίκους να απομακρυνθούν.

Δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο βοήθησαν στην απομάκρυνση των ηλικιωμένων που διέμεναν στο πιο κοντινό κτίριο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη. Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, συνολικά έχουν εκκενωθεί τέσσερα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες, ωστόσο αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον δέκα πολίτες που έχουν τραυματιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr