Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού ήταν η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ η οποία απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις για το σκάνδαλο στο θέατρο μετά τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών εις βάρος ηθοποιών και σκηνοθετών.

«Εγώ δεν είχα τέτοια τρομοκρατία, ήμουν τυχερή. Έψαξα κάποια στιγμή δουλειά από τον κύριο που κατήγγειλε η Ζέτα, με φώτισε ο Θεός και δεν με πήρε. Ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το απόστημα και να φύγει αυτό το βάρος, να μπει η κόκκινη γραμμή. Αυτόν τον διασυρμό θα τον φοβάται πια πολύς κόσμος. Εκείνη την ύβρη δεν τη μελέτησαν ποτέ;», αναρωτήθηκε.

Και συνέχισε: «Όλα αυτά τα χρόνια έλεγες πως άντρες είναι, έτσι παίρνεις τις δουλειές… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξυπνάς και να λες πώς θα τη βγάλω τη μέρα. Πιο πολύ από άντρες βλέπω αυτόν τον εκφοβισμό παρά από γυναίκες. Η εξουσία κάνει τον άνθρωπο τέρας».

«Την επόμενη ημέρα ο χώρος θα είναι καθαρός και θα ντραπούν. Να κοιτάξουν ξανά τι έκαναν… Όταν τα έβλεπα έλεγα πόσο θάρρος αυτά τα κορίτσια που μίλησαν», σχολίασε η ηθοποιός στον Alpha για το θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για παρενόχληση, ενώ ανέφερε αν έχει δεχθεί κι η ίδια παρόμοια συμπεριφορά σε κάποια θεατρική της δουλειά.

«Είναι πολύ σοβαρά. Η αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου και μετά οι ηθοποιοί αρχής γενομένης από τη Ζέτα Δούκα. Το στομάχι που κάνουμε σε αυτή τη δουλειά είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχισμούς, ανατροφές, ποιος είναι καλύτερος. Έχουμε προβλήματα στο πώς διεκδικείς τις δουλειές».

«Τα ήξερα αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Αναρωτιόμουν αν είχαμε συνηθίσει σε αυτά. Άκουγες όλα όσα γίνονταν και κλάματα αλλά έλεγες δεν μπορώ να παρατήσω τη δουλειά. Έβλεπα τη Ζέτα που ξεροκατάπινε και το ίδιο έκανα κι εγώ γιατί ξέρω πως είναι να μπαίνει καθημερινά φρένο στη δουλειά σου».

«Το στομάχι που λέμε ότι έχουμε κάνει οι ηθοποιοί είναι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχισμούς, συμπεριφορές, ανατροφές, ποιος είναι καλύτερος, νεαρότερος. Όλα αυτά τα κορίτσια που άνοιξαν την καρδιά τους και πήρε και άναψε η πυρκαγιά στο σπίτι το δικό μας από τη Ζέτα, εγώ δεν το πίστευα γιατί τα ήξερα».

«Ήξερα της Τζένης αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Και μετά αναρωτιόμουν αν είχαμε συνηθίσει. Είχαμε συνηθίσει. Βροντούσαν τα σανίδια, αχολογούσαν τα στούντιο από αυτή την παθογένεια των ανθρώπων αυτών, εμείς συμπάσχαμε με τους φίλους μας και λέγαμε ότι έτσι είναι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr