Κομοτηνή: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων μαθητών με αποτέλεσμα δύο από τα νεαρά αγόρια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αρχή του άγριου περιστατικού συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου στη Κομοτηνή όταν δύο 14χρονοι  λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια με δυο συνομήλικούς τους. Τα τέσσερα παιδιά τσακώθηκαν άγρια με φωνές και ξύλο, ενώ κατά τη διάρκεια του καυγά ένας από τους ανήλικους έβγαλε μαχαίρι. Ως αποτέλεσμα δύο από τους ανηλίκους να μεταφερθούν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής τραυματισμένοι και χτυπημένοι από το μαχαίρι.  Ο λόγος της συμπλοκής καθώς κι η ηλικία των δραστών παραμένουν άγνωστα, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βίαιη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων.

Κομοτηνή

Δεν κινδυνεύει η ζωή του 14χρονου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Το τραύμα φαίνεται πως δεν είναι βαθύ και δεν έχουν χτυπηθεί ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Οι ιατροί βρίσκονται σε επιφυλακή και παρατηρούν συνεχώς την πορεία του. 

Η Ελληνική Αστυνομία ερευνά διεξοδικά το περιστατικό στη Κομοτηνή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη. Θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατό υλικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr