Με τηλεκπαίδευση και χωρίς self test αύριο οι μαθητές των σχολείων που είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Με τηλεκπαίδευση και χωρίς τη διενέργεια και τη δήλωση των self test θα λειτουργήσουν και την Τρίτη τα σχολεία στις περιοχές που είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, θα δοθούν νέες οδηγίες για τη διενέργεια self test για την τρέχουσα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί και αύριο, Τρίτη 25/1, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

Self test

Self test δεν θα διενεργηθούν σήμερα για αύριο Τρίτη στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές».

Σήμερα πρώτη μέρα αναστολής λειτουργίας πολλών σχολείων, αρκετοί μαθητές επέστρεψαν στην τηλεκπαίδευση με την υπουργό  Παιδείας σε ανάρτησή της στο Τwitter να αναφέρει ότι συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί σε πάνω από 46.000 ψηφιακές τάξεις.

Η κα Κεραμέως απήυθυνε ευχαριστίες «προς τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την ετοιμότητα και την συνέπειά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr