Καθώς οι εξελίξεις γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου είναι ραγδαίες, με τον πατέρα Αντώνιο να είναι αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση

Καθώς οι εξελίξεις γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου είναι ραγδαίες, με τον πατέρα Αντώνιο να είναι αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, μια κατάθεση πρώην τροφίμου έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για τις συνθήκες που βίωναν στις δομές της ΜΚΟ.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega, αποκάλυψε το υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού», στο οποίο περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όσο βρισκόταν σε αυτήν. «Με έθεσαν σε παρατεταμένη απομόνωση για 8 μήνες, διότι με είχαν κλειδωμένο μόνο μου σε ένα δωμάτιο όλη μέρα, φέρνοντάς μου μόνο φαγητό», ανέφερε.

«Με την παρατεταμένη απομόνωσή μου σε ένα δωμάτιο για 8 μήνες, στο οποίο βρισκόμουν κλειδωμένος, ο εργαζόμενος μού προξένησε εντονότατο ψυχικό πόνο και μου επέφερε σοβαρή ψυχική βλάβη, με δεδομένο ότι στερήθηκα τη δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα και με τις αγαπημένες μου αδελφές, ενώ για κάποιο διάστημα δεν με άφηναν να πηγαίνω ούτε στο σχολείο μου», υποστήριξε.

Ακόμη, είπε ότι «λίγους μήνες πριν ενηλικιωθώ, δηλαδή στα τέλη του 2021 και στις αρχές του 2022, με αφορμή μια κλοπή για την οποία με κατηγόρησαν, με έβαλαν σε παρατεταμένη απομόνωση στον Άνω Βόλο μέχρι την ενηλικίωσή μου. Το δωμάτιο στο οποίο με έβαλαν, ήταν κρύο, χωρίς έπιπλα και κρεβάτι, παρά μόνο ένα στρώμα στο πάτωμα και μία κουβέρτα.

»Επειδή μάλιστα η πόρτα της τουαλέτας ήταν κλειστή και δεν μπορούσα να βγω έξω, τη νύχτα έκανα την ανάγκη μου σε μπουκαλάκι. Μέλη της “Κιβωτού” ένα βράδυ ξεκλείδωσαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο δωμάτιο και με χτυπούσαν με μανία με σανίδες και με πέτρες, που είχαν στα χέρια τους».

«Όσο με χτυπούσαν, παρά το γεγονός ότι τους φώναζα να σταματήσουν, και τους έλεγα ότι πονάω και δεν αντέχω άλλο, αυτοί γέλαγαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι “ή θα παραδεχθείς ότι εσύ έκλεψες τα λεφτά ή θα σε σκοτώσουμε”», ανέφερε ακόμη στο υπόμνημά του πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr