ΚΙΝΑΛ: Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι σήμερα [8/5] και τα μέλη του κινήματος είναι έτοιμα να αποφασίσουν το όνομα

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι σήμερα [8/5] και τα μέλη του κινήματος είναι έτοιμα να αποφασίσουν, τόσο για την ονομασία, αλλά και το σύμβολο που θα έχει το κόμμα από δω και πέρα.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, με 600 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα, οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος θα κληθούν να αποφασίσουν μεταξύ των ονομάτων και των συμβόλων.

Αυτό είναι ψηφοδέλτιο για την επιλογή ονόματος της παράταξης

Η πρώτη ονομασία έχει το σήμα αυτό του ΚΙΝΑΛ, ενώ η δεύτερη έχει τον ιστορικό πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν για την εκλογή των νομαρχιακών και τοπικών οργάνων του Κινήματος καθώς και για αντιπροσώπους στο συνέδριο του κόμματος.

Η τελική κατανομή, κατά περιφέρεια, δήμο, στο εξωτερικό σε συνδικαλιστικούς και μαζικούς χώρους, των συνέδρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602 , οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

Εκτός της Κ.Ε και των Κεντρικών Οργάνων του κόμματος, οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο πρόκειται να επικυρώσουν πολιτικό κείμενο Θέσεων στο οποίο θα προσδιορίζεται οι ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και οι βασικές προγραμματικές του κατευθύνσεις. Βάση αυτών θα εκπονηθεί το εξειδικευμένο εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος τους επόμενους μήνες, στη πορεία προς τις εκλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr