Μετά την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας μοιράστηκαν κουφέτα και από ένα λευκό τριαντάφυλλο στους ανθρώπους που έδωσαν το παρών στην κηδεία. 

Με βήμα αργό, βλέμμα χαμένο στον πόνο, υποβασταζόμενη από συγγενείς, η αρραβωνιαστικιά του αδικοχαμένου σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη έφτασε στην εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο χωριό του ανθρώπου της, στον Γρανίτη Νευροκοπίου. Εκεί, που ίσως να σχεδίαζαν να κάνουν το γάμο τους τον ερχόμενο Οκτώβριο, η Μαρία μπήκε μόνη της, ντυμένη στα μαύρα για να αποχαιρετίσει «τον ήρωά της». Αυτό άλλωστε έγραφε και στο στεφάνι της: «Καλό ταξίδι ήρωά μου. Η Μαρία σου».

Μετά την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας μοιράστηκαν κουφέτα και από ένα λευκό τριαντάφυλλο στους ανθρώπους που έδωσαν το παρών στην κηδεία. 

Στην κηδεία δίνουν το «παρών» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκελαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπηθεί από αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον τομεάρχη Άμυνας, Θοδωρή Δρίτσα, τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Χρήστο Χριστοδούλου και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Θεόφιλο Ξανθόπουλο. Από πολύ νωρίς την Παρασκευή, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την τελετή, με συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν το χιόνι από τα πέριξ του Ιερού Ναού, ενώ υπάρχουν δεκάδες στεφάνια από τους γονείς, τον αδερφό και τη γιαγιά του, τον Α.Σ. Άρης που ήταν και η αγαπημένη του ομάδα, από πολιτικούς, συγγενείς και φίλους αλλά και από την οικογένεια του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδόρου, πιλότου του μοιραίου Mirage 2000-5, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά την συνετρίβη του αεροσκάφους το 2018, ύστερα από προσπάθεια προσγείωσης.

Πηγή: pagenews.gr