Στη Στρατιωτική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών

Στη Στρατιωτική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Σε δήλωσή του, για την Εθνική Επέτειο, τόνισε:   «Από τη Θεσσαλονίκη, όλοι μαζί οι Έλληνες, εκπέμπουμε σήμερα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Μας εμπνέει το παράδειγμα εκείνων που υπέγραψαν με το αίμα τους το ΟΧΙ. Μας γεμίζει περηφάνια η αξιοσύνη των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Του Στρατού, του Ναυτικού, της  Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Μας πεισμώνει η πίστη στα δίκαια και τα δικαιώματα του Ελληνισμού, που επιβουλεύονται άσπονδοι γείτονες. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι η Ελλάδα γίνεται σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ. Οικονομικά, γεωπολιτικά, στρατιωτικά. Και για όλα αυτά -παρά τις δυσκολίες της παγκόσμιας συγκυρίας-  ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη Χρόνια πολλά Ελλάδα.»

Πηγή: pagenews.gr