Ηράκλειο: «Αν άφηνα ελεύθερο το θυμό μου, θα είχε γίνει μεγάλο κακό,Έχοντας πάντα στο μυαλό μου τα παιδιά μου, δεν ύψωσα ποτέ το χέρι μου πάνω της».

Ο 42ρονος ρωμαλεός άνδρας προτίμησε να κάνει υπομονή και επέλεξε να καταγγείλει τη γυναίκα του, αντί να «απαντήσει» με τον ίδιο τρόπο στη βία που του ασκούσε η σύζυγός του . Συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή, επιβλήθηκε στη γυναίκα που ξυλοκοπούσε τον άνδρα της.
Ο 42χρονος σωματώδες άνδρας ζήτησε την βοήθεια της δικαιοσύνης για να σωθεί από την τύραννο γυναίκα του. Το Ηράκλειο και όλη η τοπική κοινωνία γνώριζε για το ξύλο που έτρωγε από τη γυναίκα του.

Ηράκλειο

Έκανε υπομονή για τα παιδιά

Την ώρα που οι ειδήσεις κατακλύζονται από υποθέσεις κακοποίησης γυναικών και γυναικοκτονίες, ένας 42χρονος άντρας από το Ηράκλειο της Κρήτης δείχνοντας τεράστια θάρρος και αυτοσυγκράτηση για να μην χειροδικήσει στη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, που τον χτυπούσε και τον ταπείνωνε συστηματικά, ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους, προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του και σωθεί από την κόλαση που ζούσε εκείνος και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος άντρας όλα αυτά τα χρόνια του έγγαμου βίου του, φρόντιζε να παρέχει τα πάντα στη γυναίκα του και στα παιδιά του σε καθημερινή βάση, όταν ξαφνικά η σύζυγός του άλλαξε συμπεριφορά και εμφάνισε ένα βίαιο πρόσωπο απέναντί του, μη μπορώντας ο ίδιος να κατανοήσει τους λόγους που την οδηγούσαν να χρησιμοποιεί λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία προς τον πατέρα των παιδιών της και τον άνδρα που τόσο αγαπούσε και πρόσεχε.

Ηράκλειο

Επέλεξε τον δρόμο της δικαιοσύνης με γνώμονα τα παιδιά του ο σύζυγος στο Ηράκλειο

«’Έχει περάσει τα πάνδεινα στα χέρια της συγκεκριμένης γυναίκας» λένε άτομα από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού. «Αν άφηνα ελεύθερο το θυμό μου, θα είχε γίνει μεγάλο κακό.Έχοντας πάντα στο μυαλό μου τα παιδιά μου, δεν ύψωσα ποτέ το χέρι μου πάνω της κι αντέδρασα προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη» υποστήριξε στο δικαστήριο ο 42χρονος άντρας και οπλισμένος με μεγάλη υπομονή, περιμένει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη, η οποία δεν εμφανίστηκε και επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr