Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Νωρίτερα σήμερα, η κυρία Τσαπανίδου είχε παραιτηθεί από τη θέση της στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Νωρίτερα σήμερα, η κυρία Τσαπανίδου είχε παραιτηθεί από τη θέση της στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Η δημοσιογράφος θα διαθεχθεί τον Νάσο Ηλιόπουλο, που θα κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές στην Α’ Αθηνών.

Την απόφαση να είναι εκπρόσωπος η κυρία Τσαπανίδου ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο facebook ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, που έγραψε:

Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά.
Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής.
Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.
Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας.
Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη.

Η ανακοίνωση του OPEN 

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της».

Πηγή: pagenews.gr