Τι αναφέρει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Να τοποθετηθεί ανοικτά αναφορικά με το εάν είναι κατά η υπέρ της δημιουργίας σταθμού μετρό στα Εξάρχεια, καλεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο των επεισοδίων στα Εξάρχεια με αφορμή τη δημιουργία μετρό στην περιοχή.

Όπως τονίζει σε σχετική της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια και ο, όπως τον χαρακτηρίζει, λαλίστατος κατά τα άλλα, ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα.

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει πως ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών «συλλογικοτήτων» που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου.

“Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων;” Διερωτάται συγκεκριμένα η ΝΔ συνοψίζοντας πως αναμένει ότι “ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr