Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, για την «αφωνία» του στο θέμα Κασιδιάρη και την επίθεση στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ασκεί η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος αναφέρει συγκεκριμένα: «Amber alert – Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ. Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία…Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ».

Απορρίφθηκε ομόφωνα η αίτηση Κασιδιάρη για εξαίρεση τριών Δικαστών – μελών του Αρείου Πάγου

Απορρίφθηκε ομόφωνα η αίτηση εξαίρεσης τριών Δικαστων – μελών της σύνθεσης του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, που κατέθεσε το Εθνικό κόμμα Έλληνες του Η. Κασιδιάρη.

Ξεκινά η μαραθώνια διάσκεψη για την ανακήρυξη των κομμάτων, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης.

Νωρίτερα, στον Άρειο Πάγο η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή, έθεσε θέμα αντισυνταγματικότητας των τελευταίων τροπολογιών στην εκλογική νομοθεσία και παράλληλα ζητάει να σταλεί προδικαστικό ερώτημα στα αρμόδια Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Πηγή: pagenews.gr