Απάντηση στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο έδωσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή άρθρο του

Απάντηση στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο έδωσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Στο άρθρο του με τίτλο «Οι αρμοί της εξουσίας, το παρακράτος και οι υποκλοπές», ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι βλακώδεις δικαιολογίες ότι όλα έγιναν νόμιμα με την έγκριση της εισαγγελέως της ΕΥΠ μεγεθύνουν τους προβληματισμούς για τη νομιμότητα των ενεργειών της ΕΥΠ και της εισαγγελέως. Είναι επιτακτική εθνική ανάγκη να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ποιοι και για ποιο λόγο εισηγήθηκαν στην εισαγγελέα την παρακολούθηση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη. Επίσης πρέπει να ερευνηθεί εάν η εισαγγελέας νόμιμα και ορθά ενέκρινε την παρακολούθηση του τηλεφώνου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ».

Τι απάντησε η Νέα Δημοκρατία

Ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαγγελόπουλος που έχει παραπεμφθεί σε Ειδικό Δικαστήριο για κατάχρηση εξουσίας, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, με σημερινό άρθρο του επιχειρεί να γίνει και τιμητής μιλώντας για παρακράτος και αρμούς εξουσίας. Δεν ξέρουμε αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πιο κατάλληλο πρόσωπο από τον κ. Παπαγγελόπουλο να μιλήσει για παρακράτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπενθυμίζει τη θεσμική λαίλαπα που αντιμετώπισε η χώρα και τι άφησε πίσω της η διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr