Γλυκά Νερά πιλότος: Μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την υπόθεσης της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, έκανες ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν, Θανάσης Χαρμάνης, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τονίζοντας πως ο 32χρονος πιλότος και συζυγοκτόνος Μπάμπτης Αναγνωστόπουλος, απαίτησε από τη μητέρα της Κάρολαϊν να πληρώσει το φέρετρο για την κηδεία της κόρης της.

Όπως έχει γίνει γνωστό η μητέρα της Κάρολαϊν στήριξε το ζευγάρι δίνοντάς του χρήματα για αγορά οικοπέδου. Νωρίτερα η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, αποκάλυψε πως η Κάρολαϊν ήθελε να φύγει από το Νοέμβριο, αλλά φοβόταν το σύζυγό της.

Γλυκά Νερά πιλότος: Η αποκάλυψη του δικηγόρους της οικογένειας της άτυχης Κάρολαϊν

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα», είπε ο κ. Χαρμάνης μιλώντας στο ΣΚΑΙ αφήνοντας άφωνους όσους βρίσκονταν στο πάνελ. Ο δικηγόρος είχε μεταβεί στην Αλόννησο για να συναντήσει τη μητέρα του θύματος.

Γλυκά Νερά πιλότος

«Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της, και το πλοίο». Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τη μητέρα της άτυχης 20χρονης να βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι, ο δικηγόρος αποκρίθηκε χαρακτηριστικά: «Λέτε να μην το ξέρω;»

Γλυκά Νερά πιλότος: Η μητέρα της Κάρολαϊν τους στήριζε οικονομικά

Το Σάββατο ο κ. Χαρμάνης είχε αποκαλύψει ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι, δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα, ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν. «Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά πιλότος

Όσον αφορά στην προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, αύριο Δευτέρα θα εκδοθεί η απόφαση της Εισαγγελέως Ανηλίκων. Η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο. Την επιμέλεια έχει ζητήσει η μητέρα του θύματος, ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζητά συνεπιμέλεια και το παιδί να ζει τους έξι χειμερινούς μήνες μαζί της στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος εκτίμησε πως αυτό που ζητεί η οικογένεια του δράστη είναι «τεχνικά αδύνατο». Πρόσθεσε ότι μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του. Τέλος, ανέφερε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική, καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο. «Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν… Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr