Eρωτήματα για τον ρόλο της «ψυχολόγου» στην υπόθεση για τη δολοσοφνία στα Γλυκά Νερά ανακύπτουν μετά τη δημόσια παρέμβαση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της δημοσιοποίησης παλαιότερης ανακοίνωσης της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Την ίδια ώρα νέες αποκαλύψεις ήρθαν στην επιφάνεια για παρόμοια ληστεία σε συνάδελφο του πιλότου.

Γλυκά Νερά: Νέα δεδομένα στην έρευνα

Το περιεχόμενο των δύο εγγράφων γεννά αμφιβολίες για την ακριβή ιδιότητά της και ταυτόχρονα υποχρεώνει τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών να ερευνήσουν εις βάθος τον ρόλο της στην πρόσφατη δολοφονία που έχει συγκλονίσει τη χώρα. Οι αποκαλύψεις για την επικαλούμενη ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στο ζευγάρι, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του θύματος και μάλιστα η Καρολάιν τής είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες της ζωής της.

Γλυκά Νερά

Στελέχη των διωκτικών αρχών μιλούν για νέες παραμέτρους της υπόθεσης και συνεχίζουν την ενδελεχή έρευνά τους για διαλεύκανση της δολοφονίας, παρότι υπάρχει έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για την αναφερόμενη επιδρομή ληστών. Μάλιστα, η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία φέρεται να αναφέρθηκε σε ορισμένα αξιοσημείωτα προβλήματα που αντιμετώπιζε η άτυχη κοπέλα από κοινού με τον 32χρονο σύζυγο της, αποτελεί ένα από τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος για τις αρχές ασφαλείας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το δραματικό συμβάν, Σημειώνεται πως, την περασμένη εβδομάδα, η «ψυχολόγος» παραχώρησε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα δημοσιοποιώντας το περιεχόμενο των συζητήσεών της με το ζεύγος και τονίζοντας ότι η 20χρονη Καρολάιν και ο σύζυγός της ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Οι δημόσιες εμφανίσεις της ωστόσο προκάλεσαν αντιδράσεις.

Γλυκά Νερά: Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητεί το πτυχίο της

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί την εν λόγω γυναίκα να τους προσκομίσει το πτυχίο Ψυχολογίας και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου, αμφισβητώντας ευθέως την επαγγελματική της ιδιότητα.

«Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».

Γλυκά Νερά

«Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμου 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος» αναφέρεται, επίσης, στην ίδια ανακοίνωση.

Γλυκά Νερά: Τη διέγραψαν οι Μασόνοι της Ελλάδας

Την ίδια στιγμή, αίσθηση έχει προκαλέσει ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, η οποία της αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της». Η Μεγάλη Στοά αναφέρει ότι εμφανίστηκε ως καθηγήτρια Γενετικής με μεταπτυχιακό, έχοντας μάλιστα κάνει ειδίκευση στο Λαϊκό, και συμπληρώνει ότι ψευδώς αναφέρει ότι έκανε το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.  

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Τι υποστηρίζει η Ελένη Μυλωνοπούλου

Η Ελένη Μυλωνοπούλου απαντά μέσω της δικηγόρου πως δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο παρά τα «καρφιά» που άφησε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ). Χωρίς να απαντά στο ερώτημα αν είναι κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας ή εάν διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος -κάτι που ζητά ο ΣΕΨ δίνοντας μάλιστα και διορία 48 ωρών να τα προσκομίσει- η κ. Μυλωνοπούλου τονίζει πως θεωρεί «άκαιρη» την όποια δήλωση ή ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η δικηγορική εταιρεία που την εκπροσωπεί, υποστηρίζει πως θα απέχουν από δηλώσεις για την υπόθεση για τρεις λόγους, που αφορούν τον Κώδικα Περί Δικηγόρων, το γεγονός πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας 20χρονης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr