Νέος συναγερμός έχει σημάνει σε γηροκομείο στο Αγρίνιο με δύο ηλικιωμένες να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της περιοχής την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται μετά τη διενέργεια τεστ.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από δημοσίευμα από το τοπικό agrinionews, ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως η διαδικασία των τεστ κορωνοϊού εντόπισε και άλλα κρούσματα του ιού στο γηροκομείο Αγρινίου.

Συνολικά έξι είναι οι περιπτώσεις των ατόμων που σχετίζονται με τη δομή και νοσούν. Τρεις νοσηλεύτριες, άλλο ένα άτομο του προσωπικού αλλά και δύο ηλικιωμένες γυναίκες. Στην περίπτωση της μιας νοσηλεύτριας ωστόσο, το τεστ είχε βγει ασθενώς θετικό κατά τη διάρκεια της άδειας της και δεν είχε επιστρέψει στην εργασία της.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έσπευσε στο ίδρυμα και με rapid τεστ έλαβε δείγμα από 80 περίπου τρόφιμους και 32 εργαζόμενους. Μάλιστα, οι δύο ηλικιωμένες μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ οι αρμόδιοι για τη διαχείριση της κρίσιμης αυτής κατάστασης είναι σε εγρήγορση. Προσωπικό και τρόφιμοι θα υποβληθούν εξάλλου σε επαναληπτικά τεστ τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr