Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε, επίσης, τη δυσφορία του για τη μη λειτουργία οργάνων στο κόμμα

«Περάσαμε μία μίνι κρίση με αφορμή το ερωτηματολόγιο», παραδέχτηκε ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Kontra Channe.

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες έθεσε θέμα ηγεσίας στο κόμμα, διευκρίνισε παράλληλα ότι στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για το ερωτηματολόγιο που εστάλη από τον Στέφανο Κασσελάκη στα μέλη του κόμματος, ο κ. Τσίπρας είπε: «ένα ερωτηματολόγιο, σε ένα συντεταγμένο κόμμα, γίνεται με συγκεκριμένα διαδικασία. Εδώ ας πούμε υπάρχουν ερωτημάτα με τα οποία προσωπικά διαφωνώ. Το ερώτημα για παράδειγμά ή αριστερά ή κεντροαριστερά, το θεωρώ περιοριστικό και διχαστικό».

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας, εξέφρασε τη δυσφορία του για τη μη λειτουργία οργάνων στο κόμμα. «Δεν γνωρίζω να γίνεται πρωινός καφές» σημείωσε και πρόσθεσε «δεν γνωρίζω να γίνεται κάτι άλλο πέρα από την Πολιτική Γραμματεία». «Πρέπει να υπάρχει πιο συντεταγμένη λειτουργία και πιο αποτελεσματική πολιτικά», κατέληξε.

Πηγή: pagenews.gr