Γιώργος Τράγκας: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Την προσεχή Πέμπτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Ο δημοσιογράφος, εκδότης και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και είχε υποκείμενα νοσήματα, εξέπνευσε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν από τις 4 Δεκεμβρίου.

Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16.12.2021), στις 13:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Ο γιατρός του τον εκλιπαρούσε να εμβολιαστεί

Ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Ο Χρήστος Ζούπας, μιλώντας από την συχνότητα της ΕΡΤ, ανέφερε στους δημοσιογράφους πως προσπαθούσε να τον πείσει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Όπως είπε ο γιατρός του, ο Γιώργος Τράγκας, αλλά και το περιβάλλον του δεν πίστευαν στα εμβόλια. «Και η παρέα του ήταν ανεμβολίαστη», είπε. Την ίδια στιγμή σημειώνεται ότι και οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα, κατά πληροφορίες, είναι εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr