Πρόβα μία ημέρα πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, έκαναν οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ

Πρόβα μία ημέρα πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, έκαναν οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κατά την ενημέρωση για τις εξελίξεις στην υπόθεσης, μετά την σύλλληψη χθες ενός 40χρονου και ενός 48χρονου.

«Από την συνδυαστική ανάλυση του υλικού που συγκεντρώθηκε διακριβώθηκε ότι οι δράστες για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους από τον τόπο του εγκλήματος χρησιμοποίησαν τουλάχιστον μία μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ, καθώς και φορτηγό τύπου βαν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαπιστώθηκε κίνηση των οχημάτων αυτών στην ίδια περιοχή και στον ίδιο χρόνο την προηγούμενη μέρα της ανθρωποκτονίας», ανέφερε ο αξιωματικός σημειώνοντας ότι οι συλληφθέντες είχαν κάνει πρόβα μια μέρα πριν από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Oι δύο ημεδαποί κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ τις μεσημβρινές ώρες της 9ης Απριλίου 2021» είπε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για έναν σαραντάχρονο και έναν σαραντάχρονο που έχουν μεταξύ τους συγγενική σχέση.

Όπως προέκυψε μετά τη σύλληψη των δύο δραστών ο 40χρονος εμπλέκεται και στη δολοφονία ενός Έλληνα, τον Ιούλιο του 2021 στο Γαλάτσι.

Πηγή: pagenews.gr